КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

Хотел КООП 4* е подходящо място за организиране на частни събития, конференции и семинари, проведени в комфортна и елегантна атмосфера.

Нашите гости могат да ползват многофункционална конферентна зала, чийто разположие на висок етаж, осигурява прекрасна панорамна гледка към една от най-красивите централни части на София.

Kонферентнатa зала е с капацитет 100 места, като е осигурена функционална възможност за обособяване на четири самостоятелни, шумо и звукоизолирани зали, всяка с капацитет съответно от 50, 20, 18 и 12 седящи места. Многофункционалната конферентна зала е модерно обзаведена и оборудвана с най-съвременна комуникационна и аудиовизуална техника: мултимедия, екран, микрофони, интернет и озвучаване. На разположение са кабини за симултанен превод на 3 езика. Предлагат се флипчарт, маркери, лаптопи и друго, необходимо техническо оборудване.

Залата разполага с оборудван лоби бар за предлагане на освежителни напитки, организиране на кафе-паузи, коктейли и работни обяди. Тя е изцяло климатизирана и разполага с обособена зона за регистрация, гардеробна, пиано, място за почивка оборудвано с мека мебел.

С централната си локация и отлично оборудваната многофункционална конферетна зала, хотел КООП 4* е подходящ избор за провеждане на бизнес събития, делови и работни срещи.